Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Leningrad Cowboys
Suomalainen yhtye Leningrad Cowboys perustettiin vuonna 1986, ja alun perin sen oli tarkoitus leikitellä asialla, että Neuvostoliitto näytti olevan menettämässä valtaansa siellä päin maailmaa. Heidän ensimmäinen musiikkivideonsa johti lyhytelokuva Rocky VI—n luomiseen.
Tehtyään useita elokuvia, yhtye löysi itsensä ja alkoi tuottaa musiikkia, esiintyä konserteissa ja tehdä lisää videoita. Yhtye esiintyi myös koko Puna-armeijan kuoron kanssa Helsingissä vuonna 1993. Se oli aikamoinen saavutus yhtyeeltä, joka sai alkunsa baarissa juomassa olleiden kaverusten vitsistä. Vuonna 1994 he esiintyivät jälleen Puna-armeijan kuoron kanssa MTV Music Awards -gaalassa New Yorkin Radio City Music Hallissa. Noin 250 miljoonaa ihmistä ympäri maailman näkivät esityksen. Pian tämän esiintymisen jälkeen yhtye ja Puna-armeijan kuoro esiteltiin Nokia Balalaika Show'ssa Berlinissä.
Nykyään Leningrad Cowboysin riveissä on kaksi Leningrad Ladya ja 11 lehmipoikaa. Heillä on suomalaiset juuret ja heidän musiikkinsa on pääosiltaan progressiivista rokkia, johon sekoittuu polkkaa ja traktoreihin, vodkaan, raketteihin ja venäläiseen kansanperinteeseen liittyviä teemoja. On ilmeistä, että yhtye on ottanut joitakin nykyaikaisia amerikkalaisia vaikutteita mukaan sanoituksiinsa. Tarinoiden kertominen laulujen kautta huumorin varjolla on saanut aikaan heidän suosionsa fanien keskuudessa. He seuraavat Beatlesin, Led Zeppelinin ja Lynyrd Skynyrdin jalanjäljillä, ja heidän musiikkinsa on yhtä monimuotoista kuin heidän fanijoukkonsakin.

Comments

Hide